Запознайте се с треньорите и лекторите на зоната за кросфит тренироки на София Фит Фест 2019

На 5-ти и 6-ти октомври на зоната за тренировки на София Фит Фест 2019 ще ви посрещне екип от професионални лицензирани CrossFit треньори. Те ще са вашите инструктори по време на тренировките от програмата, вашите лектори, които ще ви запознаят отблизо с CrossFit методиката, треньорския и съдийски състав на двудневното състезание Under Armour Competition (линк към новината за UAC). Програмата на зоната за тренировки можете да видите тук (линк).

Запознайте се малка част от страхотния екип:

Светлин Александров

Създател и главен идеолог на CrossFit 681. Сертифициран Level 1 Crossfit Trainer и състезател в редица международни състезания.

Квалификация и сертификати:

CrossFit Level 1
CrossFit gymnastics
CrossFit weightlifting

АНДРЕЙ ЛЮБЕНОВ

Андрей е сертифициран кросфит треньор Level 1 и сертифициран съдия по системата на Кросфит. Води тренировките от програмата CrossFit Kids.

В залата той ще ви помогне да намерите правилната техника на основните движения, ще ви покаже прогресиите по овладяването на по-сложните и ще ви мотивира да постигате по-добри резултати.

От него можете да получите огромна доза мотивация, както и подкрепа при преследването на личните ви цели.                                                                     

Квалификация и сертификати:

CrossFit Level 1
CrossFit Kids
CrossFit Rowing
CrossFit Gymnastics

КИРИЛ ЛЮБЕНОВ 

Кирил е основател на първата официално афилиирана зала за кросфит в България

Той е сертифициран Crossfit Level 2 треньор, както и сертифициран съдия по системата на Кросфит. Има богат опит по отношение на тренировки, хранене, лечение и превенция на травми и контузии, който излиза далеч извън кросфит концепцията.

Специфичният подход на Кирил към трениращите в залата ги кара винаги да дават най-доброто от себе си и да преоткриват собствените си предели след всяка тренировка.           

 Квалификация и сертификати:

CrossFit Level 2
CrossFit Competitors
Aerobic Capacity
IKFF – level 1 – тренировки с пудовки
IDKBC level 1 – тренировки с пудовки

Ставри Ставрев

Ставри е създател и треньор в спортна зала CrossFire. Той е сертифициран кросфит треньор Level 1 и е единственият българин класирал се на CrossFit Games.

За 2019 г. успя да извоюва място на България в топ 100 атлети на Света.  

В залата Ставри ще ви помогне да преодолеете себе си, като богатият му опит ще допринесе за бързо достигане на желаните цели. Можете да очаквате ценни съвети, свързани с менталната подготвка на всеки атлет. 

Квалификация и сертификати:

CrossFit Level 1

Велчо Соколов

Велчо е на 26г. Минава през множество спортове в подрастващите си години. Докато не се спира на Таекуон-до. Като състезател в националния отбор той завоюва множество медали от европейски и световни първенства. По време на подготовката си за едно от последните си състезания той се запознава с КросФит. Впечатлен от резултатите Велчо избира да продължи развитието си в този спорт. Не по-късно идват и първите състезания. През 2018 година Велчо защитава Level 1 Crossfit Trainer,а година по-късно и Level2. Днес пловдивчанинът се е средоточил над треньорската си дейност и развитието на КросФит като превенция срещу хроничните заболявания.

           

Квалификация и сертификати:

CrossFit Level 1
CrossFit Level 2

Виден Нешев

Виден е създател и главен треньор на спортна зала CrossFire. Той е сертифициран кросфит треньор Level 1, както и трикратен световен шампион по бойни изкуства.

Дени е специализиран в изготвяне на методология на тренировки и отговаря подготовката на атлетите в CrossFire. Успял е да подготви и класира редица атлети на различни състезания по целия свят. Той е главният треньор на Ставри Ставрев.

Специализирал е в Англия с отбора по вдигане на щанги. Дени успява да пренесе опита си към трениращите с индивидуален подход. Основен фокус на Дени е и към превенцията от травми и контузии.     

Квалификация и сертификати:

CrossFit Level 1

Харесва ли ви тази новина, споделете ш сега?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Коментирай