Ултрамаратонецът Красимир Георгиев се включва в Sofia Fit Fest 2019 с благотворителна кауза

#гребизакауза е инициатива, която ще събира средства за изграждане на възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания

Ултрамаратонецът Красимир Георгиев ще се включи в София Фит Фест 2019 с благотворителна кауза. На 5 и 6 октомври, в рамките на фитнес фестивала в зала „Арена Армеец, на специално инсталирана машина за гребане Skill Row by Technogym той ще гребе без прекъсване, в продължение на минимум 12 часа.

Всеки един участник на фестивала ще може да се включи в тандемното гребане на една от двете допълнителни гребни машини, любезно предоставени от skillboxbyatama. А освен да предизвика себе си и преодолеe едно физическо препятствие в името на благородна цел, ще има възможност и да подкрепи каузата с дарение в специално разположената кутия.

 

Усилията на включилите се в #гребизакауза по време на двата дни на фестивала ще бъдат възнаградени с талон за безплатна тренировка в skillboxbyatama – новата зала за високоинтензивни функционални тренировки в София.

 

Инициативата има за цел да събере средства за изграждане на възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания в село Опицвет. Зад проекта стои сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“, което работи за създаването на нормални условия за възстановяване на децата. Към момента е закупен теренът, на който трябва да се изгради комплекс. Основната цел на каузата е да се подобри социалната адаптация на децата с онкохематологични заболявания по време на лечението им и в последващия период, както и да се осигури помощ за децата и техните семейства за преодоляване на емоционалните последствия от болестта.

Децата са изключителни герои. Духът, който те имат, и препятствията, през които минават, са нещо, което ги превръща в пример за това как никога не трябва да се отказваме да вървим напред, дори когато е тежко. И ако аз мога да помогна на някой от тях с това, което правя, то тогава моите усилия си заслужават 1000%.“, Красимир Георгиев.

 

Екипът на Sofia Fit Fest, skillboxbyatama и Красимир Георгиев подкрепят благородната кауза в рамките на двудневния фестивал, а мотото, зад което застават с общи усилия, е

 

„Който спаси един детски живот, спасява целия свят“.

 

Ще се радваме всички – спонсори, участници, изложители, презентъри и гости на фестивала, да ни подкрепят в начинанието, като се включат в благотворителното гребане. Раздвижете се, предизвикайте себе си и преодолейте едно физическо препятствие в името на благородна цел.

 

Средствата, събрани от кампанията, ще постъпят в специална дарителска сметка:

Първа инвестиционна банка АД
BIC: FINVBGSF
IBAN: BG59 FINV 9150 1314 9187 45
Бенефициент: Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“

Харесва ли ви тази новина, споделете ш сега?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Коментирай