UNDER ARMOUR COMPETITION SOFIA FIT FEST 2019 Арена Армеец София 05 & 06.10.2019

1. Регистрация и достъп до състезанието:

Право да участва в състезанието има всеки закупил двудневен билет за София Фит Фест 2019 – https://www.sofiafitfest.com/index.php/tickets/

Записването в състезанието става чрез он-лайн регистрационна форма, в която се попълват вашите данни и краткия код от закупения билет.

Регистрационна форма за UNDER ARMOUR CROSSFIT COMPETITION: https://bilet.bg/bg/cart/order/sofia-fit-fest-crossfit-competition/1484

Участниците на София Фит Фест 2019 ще могат и на място да се запишат в случай, че има свободни места за съответната категория и девизия.

2. Дата и час на провеждане

Двудневно състезание, което ще се проведе в откритата КРОСФИТ ЗОНА, част от СОФИЯ ФИТ ФЕСТ 2019!
Всички участници трябва да се регистрират от 08.00 до 08.30ч., да попълнят декларация на място и да присъстват на брифинга и в двата дни на състезанието от 08.30 до 09.00ч.
Начало на състезанието:
05.10.2019 от 09.20 до 11.20ч.
06.10.2019 от 10.00 до 12.00ч .

3. Регламент на състезанието

Състезанието протича по следния начин: участниците стартират в 4 групи, последователно: Жени – начинаещи, Жени – напреднали, Мъже – начинаещи, Мъже – напреднали. Всеки един състезател изпълнява предварително зададените комплекси от упражнения, които се оценяват от съдия. Изпълнението на всеки комплекс носи точки от 0 до 100. В края на втория състезателен ден за победители на 1-во, 2-ро и 3-то място за всяка категория и дивизия се обявят състезателите събрали най-много точки.
Какви са комлексите за всяка дивизия и категория, както и условия за изпълнение на комплексите и оценяването им ще бъдат дадени на брифинга в началото на всеки състезателен ден.

4. Дивизии и категории

Състезателите се разпределят в две дивизии:
-Rookies (Начинаещи)
– Intermediate (Средно напреднали)
За всяка дивизия има съответно категория: Мъже и Жени.
Общо 80 човека ще могат да вземат участие в състезанието-по 20 състезателя за всяка дивизия и категория.

5. Изисквания към състезателите

Дивизия Rookies: правилна механика на движение при базисни движения със собствено тегло и тежести (клек, раменна преса, тяга) .
Дивизия Intermediate: правилна механика на движение при базисни и средно напреднали -движения със собствено тегло и тежести (клек, набиране, раменна преса, тяга, обръщане) .
Всички състезатели да бъдат с подходяща спортна екипировка.

6. Награждаване

Ваучери за покупка в един от трите Under Armour Brand House – в столичните Paradise Center и The Mall и в Grand Mall в гр. Варна, съответно на стойност:

• 1-во място: 200 BGN
• 2-ро място: 150 BGN
• 3-то място: 100 BGN

7. Общи условия

На всички участници в UNDER ARMOUR COMPETITION на място ще бъдат предоставени декларации за освобождаване от отговорност. Подписването на деклрацаията е задължително условие за участие в състезанието.

Организаторът „СПОРТ ИВЕНТС БЪЛГАРИЯ“ обезпечава със застраховка „Злополука“ участниците в мероприятието. Вашият билет за СОФИЯ ФИТ ФЕСТ 2019 съдържа уникален бар код и служи за идентифицирането Ви при нужда и в случаи на настъпило застрахователно събитие. На място е подсигурено присъствието на медицинско лице.

В случай на отказ от участие в състезанието, моля да ни уведомите възможно най-бързо на имейл crossfit@sofiafitfest.com или на телефон +359 877 392 492.

Харесва ли ви тази новина, споделете ш сега?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Коментирай