ECROSS – НОВА ФИТНЕС ПРОГРАМА ОТ ИТАЛИЯ
Luca Dutto Основател на програмата Ecross, Мастър Треньор
Luca Dutto Основател на програмата Ecross, Мастър Треньор

Лука Дуто е роден в Италия през 1981 година. Носител на черен колан по карате, баща на две момичета, завършва физическо възпитание, международен презентър и създадел на програмата ECross & ECross Kids.

КАКВО Е ECROSS

Това е програма за всеобхватно физическо възпитание, съставена от функционални упражнения както с тежестта на тялото така и с малки инструменти, насочени към увеличаване и подобряване на всички кондиционни и и координиращи способности, организирани, програмирани и изпълнени с вашия собствен опит.

Това е и първата фитнес програма създадена специално за деца и юноши, която е приложима както за възрастни така и за хора в зряла възраст, разработена да се използва във фитнес залата.

На София Фит Фест 2019 Лука Дути ще представи в 2 часа с различно съдържание и интензитет, в които ще се ползват различни уреди :

Fun & Active by Ecross – високоинтензивен час

Перфектната комбинация между физическо изпълнение, координационни умения и издръжливост поднесени в един забавен за участници формат.

Часът започва с упражнения за загрявка и баланс, подвижност и реакция. Следват такива за издръжливост на цялото тялото и се преминава към комбинирана тренировка за координационни умения. Завършва с игра изненада!

Balance & Mobility by ECross – час с нисък интензитет

В този час темпото е умерено и се работи за статичен и динамичен баланс и статична и динамична мобилност, полезни както в спорта така и в ежедневието ни.  Всичко това се превръща в една специално миксирана тренировка!

Харесва ли ви тази новина, споделете ш сега?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Коментирай