КАКВО НИ ОЧАКВА НА СОФИЯ ФИТ ФЕСТ 2019

На специална пресконференция изнесена на 10.06.2019 в Арена Армеец – София, организаторите на СОФИЯ ФИТ ФЕСТ заедно с представителите на партньорите си от Crossfire – Ставри Ставрев и  Crossfit 681 – Светлин Александров, подкрепени от лицето и посланника на фестивала Йордан Йовчев съобщиха детайли относно събитието, което ще се проведе на 4,5 и 6 октомври.

На фестивала през 2019 ви очакват 2000 м² открита и 1300 м² закрита фестивална площ изпълнена с 2 сцени с целодневна активна програма; над 35 вида фитнес дисциплини за групови тренировкинад 40 фитнес презентъра от цял свят и България; над 10 обучения за професионални инструктори и треньори; семинари за активен живот и здравословно хранене. А новите неща, които очакват участниците са:

CrossFit зона за кросфит тренировки и състезания с награден фонд.

Street Fitness зона

Legion run препятствия

 

С най-голямо желание и удоволствие съм част от фестивала, защото има какво да предадем на всеки, който е физически активен, който иска да прекара страхотно, емоционлано и готино време с нас! На фестивала ще съм мотиватор и лектор и ще се включа с личния си пример“ – споделя Йордан Йовчев, най-успешният български спортен гимнастик

 

„Хората в България все повече осъзнават нуждата и ползите от по-активен начин на живот, съчетаващ здравословно хранене и спорт. Затова вярваме, че СОФИЯ ФИТ ФЕСТ ще им предостави не само нужната информация и допълнителна мотивация, но и практически съвети как да се възползват максимално от най-новите постижения и тенденции в сферата на фитнеса и спорта в зала” –  Марина Ранкова, обучаващ треньор (Steel Combat), един от организаторите на фестивала.

 

Повече за страхотните възможности, които предоставя фестивала тази година на своите участници ще разберете от видеото.

Харесва ли ви тази новина, споделете ш сега?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Коментирай