MYFUNTONE

За първи път в България на SOFIA FIT FEST ще се представи концепцията MYFUNTONE от нейния основател Jana Spring /Швейцария/

FunTone® са функционални и кардио тренировки, символ на абсолютната брилянтност – иновативни, ефективни и лесни!

От над 20 години Яна Спринг е международен фитнес експерт, треньор и презентър. Работи в SAFS – swiss academy of fitness and sports в Цюрих, където е лектор и отговаря за фитнес мениджмънта на цялата група.

Очакваме я с нетърпение на SOFIA FIT FEST 2019!

За Яна Спринг

От над 20 години Яна Спринг е международен фитнес експерт, треньор и презентър. Яна работи в SAFS – “Swiss Academy of Fitness & Sports“ в Цюрих като лектор, където е отговорна за фитнес мениджмънта на цялата група.
Тя е създател на FunTone® концепцията и собственик на MYFUNTONE.com. С невероятната си харизма Яна знае как да очарова всички участници. Яна е впечатляваща с обемните си и задълбочени знания и като фитнес презентър по света от най-високо ниво.

FunTone® – функционалната революция

FunTone® е функционална концепция, която се концентрира върху съществените елементи както никоя друга. С абсолютна сигурност, всяка една тренировка води до продължително подобрение на функционалната сила, издръжливост и подвижност. В груповия фитнес, освободениата от лиценз FunTone® концепция е водеща със своята добре измислена и опростена структура. Фокуса е върху интелигентните комбинации и идеалната продължителност на функционалните движения – всичко в един ефективен ред. Заложените нива на тренировка определят качеството на движенията така, че да се зададат възможно най-ефективните тренировъчни стимули. Тренировките FunTone® са символ на абсолютната брилянтност – иновативни, ефективни и лесни!
Оборудване: постелка

FunTone® Cardio

Най-ефетктивния фетбърнър клас с изчистена структура, комбиниращ упражнения от атлетиката с интензивни кардио интервали върху степ. Опростен, ясен и предназначен за всяко ниво на представяне. FunTone® Cardio гарантира гъвкава тренировка за силова издръжливост на цялото тяло, подобрява координацията и топи мазнини за отрицателно време.
Оборудване: степ

Харесва ли ви тази новина, споделете ш сега?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Коментирай