Даниел Славов и Димитър Николов – персонални треньори

Димитър Николов – персонален фитнес треньор

За Димитър Николов да бъде треньор, ментор, психолог, консултант и приятел, е негово призвание, страст и мисия в живота!

Той е човекът, който ще ви помогне да промените физическите си показатели, мисленето си, да калите волята и постоянството си, да преодолеете личните си страхове и навици.

Професионалната му квалификация включва:

 • НСА-Васил Левски -специалност физическо възпитание и спорт.
 • Следдипломна квалификация по Нутрициология (наука за храненето )към  към Биологичен факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“
 • Международен сертификат за „Функционален треньор“- Никола Росси – Италия
 • Международен сертификат за фитнес, здравословно хранене, детоксикация, високо-интензивни тренировки, спининг, йога, пилатес- Англия.
 • Международен курс в спортно-развлекателен център- Ирландия- Тийм билдинг, подвижни игри, работа с деца и други.
 • Сертификат за ски инструктор.
 • Сертификат за воден спасител.
 • Тренирал и занимавал сериозно с плуване, лека атлетика, футбол, бойни изкуства, ски, фитнес и други.
 • Участва в подготовката на различни състезатели:  фитнес, бодибилдинг, плуване, лека атлетика и др.

„Последните години съм  концентриран върху личната промяна на моите клиенти и заедно сме постигнали отлични резултати. За мен е важна не само физическата промяна, а промяната на мислене, вярата във възможностите, промяната на начинана живот и изграждане на здравословни навици.  Горд съм от постигнатите резултати и удоволствието от общия успех е огромно“

Даниел Славов – персонален треньор

 

Даниел Славов, известен във фитнес средите като Гуру Дани, завършва бакалавърска степен “Дизайн и мениджмънт в дизайна”. Набитото му око и усетът към формата дават на Даниел едно много ценно качество при работа с неговите клиенти в спорта –   да търси пропорцията и хармонията във фигурата и съзнанието.

От 2005 г. започва да работи като фитнес инструктор. През годините тренира стотици клиенти в едни от най-добрите фитнеси в гр. София. През това време е поканен да консултира клиенти в най-големия магазини за хранителни добавки като специалист.

Даниел е участвал на две състезания – през 2009 г., категория “Класически Културизъм”, а през 2011 г. е поканен да участва Будапеща, Унгария в международното състезание „Fit Model of the World”, категория “Фитнес Модел”. Минава през тези състезания, за да експериментира и да получи нужните знания и реалното усещане за подготовка на други състезатели.

От лятото на 2012 г., 4 години е част от екипа на един от най-големите сайтове за бодибилдинг и фитнес. В сайта Даниел публикува редица нестандартни и иновативни свои гледни точки за фитнеса, културизма и храненето.

От 2012 г. е лектор по темите “Спорт, хранене и здравословен начин на живот” на семинари пред широка аудитория на различни мероприятия. Той става един от първите онлайн треньори в България. Като такъв Дани подготвя състезатели от България, Англия и Унгария. Името на неговия отбор е “Guru Danny’s Hardcore Team in the Gym”. Той съумява да направи състезатели дори и от хора, които не са се занимавали с това до сега! От 2012 г. всяка година има атлети със златни, сребърни и бронзови медали. Занимава се и с функционална подготовка на спортисти от много дисциплини като бойни изкуства, сноуборд, ски, силов трибой, хокей и др.

Даниел изкарва множество локални и международни курсове:

– “Фитнес инструктор и специалист по хранене” – към EFF – Европейска фитнес федерация;

– “Фитнес инструктор и специалист по хранене” – към C.O.R.F.I.T. – Континентална организация на регистрираните фитнес инструктори и треньори, Невада (САЩ);

– „Функционален треньор“ към Aerogene Fitness School  по системата Training Revolution, Италия;

– „Antiaging“ – Медицински Университет, гр. София;

– “Нутрициология” (наука за храненето) – 5 месечен курс – Биологичен факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“;

Даниел Славов и Димитър Николов са подготвили специално за СОФИЯ ФИТ ФЕСТ 2018  с ексклузивна отворена лекция за всички участници на следните теми:

 • Разлика между жени и мъже – хормони, тренировки, хранене, кардио
 • Често допукани грешки в груповите занимания и защо се получава това
 • Тънкости и интересни факти за хранителните добавки и тяхното използване
 • Как да извлечем ползва и ефект от различните упражнения

Харесва ли ви тази новина, споделете ш сега?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Коментирай