Антон Тодоров Международен фитнес презентър

Антон Тодоров е международен фитнес презентър. Професионалният му път в чужбина започва от 2000 година в Италия, а от 2008 година е топ фитнес и аеробик трейнър на FITNESS FIRST във Франкфурт, Германия.
Организатор на THE ATTITUTE CONVENTION FFM, Германия; Мастър треньор по степ аеробика, през последните три години е правил участия в над 25 страни по света, сред които Китай, Япония, Великобритания, Италия, Испания, Белгия, Германия, Унгария, Аржентина, Австралия и т.н.
Презентър е в едни от най-големите и престижни фитнес мероприятия и конвенции по света като:
BIBIONE BEACH FITNESS ( ITALY ),

RIMINI WELLNESS – FREDDY WEAR STAGE (ITALY),

FIBO (GERMANY),

LEADERFIT PARIS (FRANCE),

CHINA FIT – INTERNATIONAL EXPO ( CHINA ),

MASH EVENTS ( AUSTRIA ),

JAPAN TOUR – OSAKA / OKAYAMA / KYOTO ( JAPAN ),

BLACKPOOL ( UK ),

NIKE annual MEETING (HUNGARY),

FIF EVENTS(ITALIAN FITNESS FEDERADION),

FFA(GERMANY),

WORLD CLASS (RUSSIA) /REEBOK,

AA CONVETOIN BUENOS AIRES (ARGENTINA),

OPEN FIT (BARCELONA / SPAIN).

Антон Тодоров представя на София Фит Фест 2018 :

СТЕП АЕРОБИКА

АЕРОДЕНС

AERO DANCE е кардио-танцов клас, който е изграден от координирани и ритмични движения създадени за една интензивна тренировка за издръжливост, чиито основни цели са мускулното тонизиране и изгарянето на мазнини.

Класа по AERO DANCE е съставен от ускоряващи аеробни и танцови упражнения, които са специално подбрани с фокус върху бедрата, задните части, корема и горните крайници, като ги укрепват, без да увеличават обема. Темпото на тренировката допринася голям брой калории и мазнини да се изгарят при висока скорост.

Както се подразбира и от наименованието на тази дисциплина, музиката е най-важния акцент. Супер енергичната и зареждаща атмосфера на тренировката по AERO DANCE се съдава от най-актуалните денс парчета.

Дългосрочни ползи:

Тренировките увеличават сърдечно-съдовата издръжливост и цялостната сила и гъвкавост на мускулите, намаляват телесните мазнини, а участниците откриват ново ниво на психическо и физическо здраве.

Харесва ли ви тази новина, споделете ш сега?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Коментирай