Поли Василева Международно сертифициран инструктор

Поли Василева е един от най-опитните, международно сертифицирани инструктори в България.  Занимава  се с аеробика (включително състезателна за няколко години) от над 20 г. Тя е един от първите лицензирани инструктори по Зумба в България и един от малкото в света международни презентъри по Port De Bras.

Лицензиран инструктор по Пилатес и Functional Training към Академия Move-on – Румъния (партньор на FIF – Италианската фитнес федерация). Преминала обучения при едни от най-добрите инструктори в Европа като Хулио Папи (Испания), Владимир Снежик (Русия), Елисабета Чинели, Лиза Лапомарда, Алесандро Оливери, Лучано Мотолла, Максимилиан Стор и Чинца Галето (Италия), Пер Маркусен (Норвегия), Дейвид Стъфар (САЩ)  и др.

По настоящем е действащ инструктор по Пилатес, Зумба, BodyWork, Port De Bras, Функционални тренировки, Аеробика. А съвсем на скоро придоби и професионален сертификат за инструктор  NirvanaFitness®.

Поли Василева ще представи на СОФИЯ ФИТ ФЕСТ 2018:

 

NirvanaFitness®

Упражненията са проектирани по начин, по който ефективно да се разпространява натоварването между различните мускулни групи. Това означава, че няма локален дискомфорт (локализирана мускулна умора).

Основната цел на класа е да се тонизира цялото тяло чрез серия от ефективни и лесни за следване функционални упражнения, като основно се фокусира върху дишането, създавайки редица невероятни ефекти за здраве и отмора, допълнителна оксигенация, свеж енергиен тласък и дълбоко чувство на  връзка с собственото тяло и ум.

Dynamic stretch

Dynamic stretch – мобилност, плавност и контрол. С тези три думи може да се опише най-добре този клас. Стречинг в умерено темпо за по-добра стойка, за по-добър контрол и по-голям обхват на движенията. Незаменимо преживяване на фона на страхотна chill out музика.

Харесва ли ви тази новина, споделете ш сега?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Коментирай