Fernando Gorini Основател на STEEL PRORGAMS

“Ако можеш да обединиш упоритостта със страстта и да фокусираш цялата тази енергия върху една цел, не се съмнявай, че ще успееш!”

Фернандо Горини е един от топ фитнес презентърите в света с повече от 12-годишен опит във фитнеса и над 20 години в бойните изкуства с черен колан по Таекуондо. Роден и израснал в Буенос Айрес, Аржентина, живее в Европа през последните 9 години, в Румъния от 2012 год., където основава компанията си STEEL PROGRAMS.

Фернандо е създателя и директора на STEEL PROGRAMS – фитнес-образователни програми, с които са разработени четири популярни тренировъчни системи : Steel Combat, Steel Training, Steel Tonic, Steel Jump.
По програмите „STEEL“ се обучват нови инструктори и се играят в залите в повече от 10 страни по света, сред които: Аржентина, Мексико, Чили, Португалия, Англия, Австралия, Малдивите, Перу, България и Румъния.

Тази година Фернандо представя STEEL PROGRAMS на Rimini Wellness в Италия.

Фернандо Горини представя на София Фит Фест 2018 :

 

STEEL COMBAT

Това е нова революционна система за групова тренировка. За 60 минути, участниците в класа могат да опитат уникалното усещане на елементи от едни от най-добрите фул контакт спортове в света. Тренировката съдържа елементи от Бокс, Стрийт бокс, Муай тай, Карате и Кик бокс. Те са представени в класа под формата на семпла, гъвкава и високоинтензивна тренировка, с най-висока степен на изгаряне на мазнини!!!Същевременно е забавна, лесна, ефективна, предпазва класа от травми и дава невероятни резултати за рекордно кратко време! Музиката е изключително добре подбрана и мотивираща, съответстваща напълно на стила и даваща възможност на хората да покажат максимума от своите физически възможности по време на часа!

 

 

STEEL TONIC

STEEL TONIC е тренировъчна програма за тонизиране и мускулна издръжливост. В 60-минутния тренировъчен клас мускулите на краката и седалището се натоварват интензивно с цел ТОНИЗИРАНЕ. Торса също като важна част от тренировката се натоварва с различни упражнения и функционални комбинации, превръщайки всеки час в ново предизвикателство.

Всичко това се обединява в забавен час, изпълнен с интензитет, енергия и една наистина добра музика.

Харесва ли ви тази новина, споделете ш сега?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Коментирай