EKATERINA VASILENKO

Катя е един от най-познатите международни, фитнес, денс и пилатес презентъри. По време на над 18 годишния си опит в тази сфера тя е обиколила целия свят. Благодарение на спортния и танцувалния си опит в миналото Катя е много разпознаваема с креативните си часове по аеробика, денс и степ, с уникалния си личен стил, комбиниращ елегантноста на перфекционизма в танците с кардиото и забавата във фитнеса.

Катя Василенко е Обучаващ директор на Pilates Academy by A.f.Studies. В тази област тя е известна със своите семинари на тема „Рехабилитация на гръбнака и мускулната ситсема“ и с иновативната си пилатес хореография.

Катя е автор на множество издадени DVD с фитнес и пилатес програми, както и на учебници за преподаващи метода Пилатес и рехабилитация.

Катя Василенко ще представи на СОФИЯ ФИТ ФЕСТ:

ПИЛАТЕС

И за първи път в БЪЛГАРИЯ

DAN.S.A. – Dance Aerobics for All.

ДЕНС АЕРОБИКА ЗА ВСИЧКИ

dansa black

Това е групова тренировка – клас по аеробика достъпен за всички. Работи се с тялото в посока: фитнес тренировка, кардио и денс тренировка. В този час ще научим и ще практукиваме правилна техника на движение на тялото с цел да развием грация, естетика на стойката и основни танцувални стилове.

В рамките на фестивала ще се проведе обучение/уъркшоп за пилатес инструктoри с Катя Василенко по:

ПИЛАТЕС ПРИ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА МУСКУЛНО-СКЕЛЕТНАТА СИСТЕМА

Семинара покрива основните  функционални нарушение на горните и долните крайници, тяхната патогенеза, причини и симптоми и след рехабилитационни пилатес адаптиращи упражнения и принципи на програмния дизайн за Пилатес инструктори.

Основни теми:

  • Остеопороза
  • Навяхвания, деформации и фрактури
  • Дегенерация на хрущята в т.ч. артрит

В детайли:

– Колянна травма
– Смяна на тазобедрената става
– Лепилен капсулит (рамо)
– Синдром на карпалния канал (китка)
– Плантарен фасциит (пета)
– Синдром на ротационния маншет (рамо)

Харесва ли ви тази новина, споделете ш сега?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Коментирай