AI LEE SYARIEF – Lead Instructor, STRONG by Zumba™

Ай Лий Сайриф (Ai Lee Syarief) е Главен инструктор и един от разработчиците на новата програма STRONG by Zumba™ – високоинтензивен клас в стил „boot camp“, който промени пейзажа във фитнеса като прилага синхронизирана музикална мотивация към тренировката. Сайриф подпомага стартирането на програмата със Зумба Фитнес (Zumba Fitness) през юни 2016-та и действа като лице на бранда, участва във видео-химна както и във всички други промоционални и образователни материали. Понастоящем пътува по целия свят, обучавайки нови инструктори и образовайки хората за този клас.

Родена в Швейцария Ай Лий Сайриф развива любовта си към спорта още като дете, първо чрез гимнастиката и балета. 12-годишна открива страстта си към каратето и достига доZumba първи подгласник в турнира Shorin-Ryu Karate World Championship Kumite Tournament в Окинава, Япония. За няколко години тя се бие и представлява националните отбори на Швейцария и Малайзия и печели награди на Multiple Swiss Champion, Multiple European Cup Champion, 2-ро място на South East Asian Games и на Ladies World Cup.

След като се оттегля от каратето Ай Лий Сайриф съзира ново предизвикателство в лицето на фитнеса и спортните курсове. Обичаща танците и увлечена по хип-хопа, стрийт танците и джаза, тя развива интерес към Зумба Фитнес и получава лиценза си да преподава през 2010-та. Оттогава тя страстно вдъхновява другите да се стремят към здравословен, забавен начин на живот чрез програмата Zumba и отваря свое собствено фитнес студио.

През февруари 2012 г. Сайриф е избрана за Zumba Jammer – водещ хореограф, който развива практиките, които другите инструктори използват в часовете си по Зумба. По-късно същата година, през декември, Syarief е удостоена с честта да получи титлата Zumba Education Specialist ™, за да представлява Швейцария и Австрия и да обучава други да станат Зумба инструктори.

Ай Лий Сайриф живее в Обербюрен, Швейцария със своя съпруг и двете им деца. Активното семейство прекарва колкото се може повече време заедно, наслаждавайки се на дейности на открито като сърфинг в Бали, сноубординг в Швейцарските Алпи, дайвин и шнорхелинг. Винаги, когато има възможност Ай Лий се отдва на първат си страст – да практикува бойни изкуства.

Ай Лий Сайриф представя на София Фит Фест 2018 :

STRONG by Zumba™


Какво е важно да се знае? Не, това НЕ Е танцувален час. Програмата STRONG by Zumba™ комбинира тренировка с тежестта на тялото, мускулна кондиция, кардио и полиметрични движения напълно СИНХРОНИЗИРАНИ с музиката – преживяване в час като никое друго! Тази програма е уникална и използва обратно разработен процес за да създаде музиката, която да изживееш с всяко движение. Музиката е перфектно синхронизирана – всеки такт е движение и всяко движение има такт.

Харесва ли ви тази новина, споделете ш сега?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Коментирай